Om klinikken

Lier Dyreklinikk er en velutstyrt klinikk i Lierbyen sentrum.

Vi utfører også hjemmebesøk etter avtale.

Klinikken ble startet opp i 2013 og drives av Veterinær Gro Amundsen-Hegg og Klinikkassistent Sonja Helgedal Fladaas. 

Vi tilbyr:

  • Polikliniske undersøkelser
  • Røntgen
  • Ultralyd
  • Blodanalyse
  • Kirurgi
  • Mikroskopi
  • Tannbehandling på hund, katt og kanin (Tannrens, kirurgi og tannrøntgen)

Vi fører kvalitetsfòr til hund og katt fra Royal Canin og Virbac, vom og hundemat, utstyr til hund og katt,  kosttilskudd, fôr og godbiter til kanin m.m.

Vi ønsker å gjøre besøket ved klinikken til en positiv opplevelse  for dyret, og deg som eier. Derfor er det svært viktig for oss at behandlingen foregår i en trygg og rolig atmosfære.

Vi ønsker deg og din beste venn velkommen til oss!

Ansatte

Gro Amundsen-Hegg, Veterinær

Gro er utdannet Veterinær fra Budapest i Ungarn og ble uteksaminert i 2008. Hun har erfaring med hest og storfe fra 1 års jobbing i Sverige før hun begynte å jobbe på smådyrklinikk hjemme i Norge i 2009. Gro oppdaterer seg jevnlig innen faget, hun har blant annet deltatt på kurs i tannbehandling, dermatologi, akuttmedisin, bløtvevskirurgi, oftalmologi og indremedisin.
Gro er oppvokst på gård i Lier, og har hatt både hund og hest siden tenårene. Hjemme har hun Västgötaspetsene Frøya og Molle, som også titt og ofte er å treffe på klinikken.


Anne Giæver, Veterinær

Anne er utdannet veterinær fra NMBU Veterinærhøgskolen i Oslo, og ble uteksaminert i 2018. Hun har i tillegg kurs i sykdomslære og behandling av kanin, så hvis du har en syk kanin kan Anne hjelpe deg. Hun begynte hos oss i praksis i 2017, og har også jobbet på en annen smådyrklinikk ved siden av studiene. I tillegg har hun noe erfaring fra produksjonsdyrpraksis.  Anne har vokst opp med katt, hund og kanin, og har en del erfaring med hest. Hun har tidligere drevet aktivt med hundetrening – blant annet agility.
Nå bor hun i Lier med familien, hunden Capo som er en Portugisisk vannhund, og fem fine franske høner i hagen.


Sonja Helgedal Fladaas, Klinikkassistent

Sonja har jobbet som klinikkassistent siden 2000. Hun har mest erfaring med smådyr, men også noe erfaring med hest.
Har du en katt med problematferd, kan du få gode råd og tips fra henne, da atferd og især hos katter er noe hun er spesielt interessert i.
Hun har deltatt på kurs i atferd hos katt, smertebehandling, anestesi og ernæring. Sonja kommer fra Hokksund og vokste opp med hund og katt og hadde Islandshest. I dag er hun lykkelig eier av de to Siameserne Hugo og Chivas.


Katrine Kirkhorn, Akupunktør

KatrineKatrine er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøyskole og ble uteksaminert i 1990, og utdannet seg til akupunktør i 2000.
Hun har erfaring med hund, katt og hest.
Kathrine er på klinikken en dag i uken hvor hun tilbyr akupunkturbehandling etter avtale. Ønsker du timebestilling til akupunktur, eller har spørsmål angående dette så kan du ta kontakt med Katrine på tlf. 901 62 369.
Ved andre henvendelser bes du ta kontakt med klinikken på 900 300 70.
Akupunktur kan brukes i forhold til mange lidelser, men spesielt i forhold til:
• Smerter i muskel- og skjelettsystemet
• Fordøyelseslidelser
• Uro
• Allergi/kløe
• Kroniske luftveisproblemer
• Kroniske urinveislidelser


Bilder fra klinikken