Om klinikken

Lier Dyreklinikk er en velutstyrt klinikk i Lierbyen sentrum.

Klinikken ble startet opp i 2013 og drives av Veterinær Gro Hegg og Klinikkassistent Sonja Helgedal Fladaas. 

Vi tilbyr:

  • Polikliniske undersøkelser
  • Røntgen
  • Ultralyd
  • Blodanalyse
  • Kirurgi
  • Mikroskopi
  • Tannbehandling på hund, katt og kanin (Tannrens, kirurgi og tannrøntgen)

Vi fører kvalitetsfòr til hund og katt fra Royal Canin og Virbac, godbiter, kosttilskudd, utstyr til hund og katt, og fòr samt kosttilskudd til kanin

Vi ønsker å gjøre besøket ved klinikken til en positiv opplevelse for dyret, og deg som eier. Derfor er det svært viktig for oss at behandlingen foregår i en trygg og rolig atmosfære.

Vi ønsker deg og din beste venn velkommen til oss!

Ansatte

Gro Hegg, Veterinær

Gro er utdannet Veterinær fra Budapest i Ungarn og ble uteksaminert i 2008. Hun har erfaring med hest og storfe fra 1 års jobbing i Sverige før hun begynte å jobbe på smådyrklinikk hjemme i Norge i 2009. Gro oppdaterer seg jevnlig innen faget, hun har blant annet deltatt på kurs i tannbehandling, dermatologi, akuttmedisin, bløtvevskirurgi, oftalmologi og indremedisin.
Gro er oppvokst på gård i Lier, og har hatt både hund og hest siden tenårene. Hun bor i lier med familien, og hun har Västgötaspetsene Frøya og Molle, som også titt og ofte er å treffe på klinikken.


Anne Giæver, Veterinær

Anne er utdannet veterinær fra NMBU Veterinærhøgskolen i Oslo, og ble uteksaminert i 2018. Hun har i tillegg kurs i sykdomslære og behandling av kanin, så hvis du har en syk kanin kan Anne hjelpe deg. Hun begynte hos oss i praksis i 2017, og har jobbet fast hos oss siden det. Anne har vokst opp med katt, hund og kanin, og har en del erfaring med hest. Hun har tidligere drevet aktivt med hundetrening – blant annet agility.
Nå bor hun i Lier med familien, hunden Capo som er en Portugisisk vannhund, og fem fine franske høner i hagen.


Sonja Helgedal Fladaas, Klinikkassistent

Sonja har jobbet som klinikkassistent siden 2000. Hun har mest erfaring med smådyr, men også noe erfaring med hest.
Har du en katt med problematferd, kan du få gode råd og tips fra henne, da atferd og især hos katter er noe hun er spesielt interessert i.
Hun har deltatt på kurs i atferd hos katt, smertebehandling, anestesi og ernæring. Sonja vokste opp med hund og katt og hadde Islandshest. Hun bor i Sande med familien, de to Siameserne Hugo og Chivas, og Jack Russell terrieren Leo.


Anne Nymoen Jensen, Dyrepleier

Anne ble ferdig utdannet dyrepleier fra Hansenberg i Danmark i 2011. Hun har også jobbet som frivillig på et rednings senter for ville dyr i Afrika. Hun har jobbet fast hos oss siden 2021.
Under oppveksten hadde hun både hund og katt, og hadde et stort hjerte for alle dyr som trengte hjelp. Kråker, flaggermus og skjærer ble tatt med hjem for å pleies.
Anne bor i Lier med familien og har Eurasieren Saga, samt kattene Påsan, Jack og Millie.


Katrine Kirkhorn, Akupunktør

KatrineKatrine er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøyskole og ble uteksaminert i 1990, og utdannet seg til akupunktør i 2000.
Hun har erfaring med hund, katt og hest.
Kathrine er på klinikken en dag i uken hvor hun tilbyr akupunkturbehandling etter avtale. Ønsker du timebestilling til akupunktur, eller har spørsmål angående dette så kan du ta kontakt med Katrine på tlf. 901 62 369.
Ved andre henvendelser bes du ta kontakt med klinikken på 900 300 70.
Akupunktur kan brukes i forhold til mange lidelser, men spesielt i forhold til:
• Smerter i muskel- og skjelettsystemet
• Fordøyelseslidelser
• Uro
• Allergi/kløe
• Kroniske luftveisproblemer
• Kroniske urinveislidelser


Bilder fra klinikken